Förläng sommaren med en somrig solig drink

.

.

Godmorgon kära vänner

.

.

Fredag efter en riktigt kort ”kortvecka”, hahaha! Hann knappt bli varm i arbetskläderna innan det blev helg igen.

.

.

Ikväll blir det kalas. Lillan fyller år mitt i sommaren när alla människor är bortresta på semester. Det var en decimerad skara släktingar som kom på hennes födelsedag så därför kör vi ett uppsamlingsheat ikväll, och då gör vi det tillsammans med hennes kusin som också har fyllt år under sommaren.

.

.

.

.

Förra fredagen hade vi en helt underbar sommarkväll här hemma. Mamma och svärmor var här och grillade med oss, och vi satt ute länge. Så varmt och skönt var det. Mysigt att få rå om de där två en hel kväll! ♥

.

.

Jag bjöd på sommarens it-appetizer, Aperol Spritz. Hade aldrig smakat den drinken innan, men har sett den lite här och där under sommaren så jag tänkte att jag skulle ta och testa den. Hittade följande recept:

.

4 cl Aperol
6 cl Prosecco
2 cl Sodavatten
Apelsinskiva
Is

.

Drinken ska med fördel serveras i ett vinglas, men det hade jag missat så det blev ett vanligt ”grogg-glas” (fniss, dricker någon grogg nuförtiden?). Lillan fick Fruktsoda med Grenadine (smaktillsats) från Ica och apelsin förstås.

.

.

.

.

 Så mitt tips inför den här fredagen – bjussa familjen på varsin somrig ”Aperol Spritz” och låtsas att solen strålar!

.

.

Nu fångar vi den här dagen, eller hur?

.

.

Kram oc fin fredag till er!

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: