Att ta tag i dagen

.

.

Hej hej

.

.

Oj, vad jag är slö idag. Måste verkligen ta och kamma till mig och få något gjort. M och jag åt en bättre middag på stan igår kväll och rödvinet hänger envist kvar i mitt huvud idag, suck. Annars har jag väldigt sällan ont i huvudet nu för tiden, vilket är underbart. Speciellt när jag tänker på hur det var innan, alltså innan jag fick Levaxin för snart ett år sedan. Då hade jag ont i huvudet flera dagar i veckan, och drack jag så mycket som bara ett enda litet glas vin, ja då fick jag lida för det i typ 2 dagar… Usch, som det var…

.

.

På schemat idag står några inköp. Jag ska styla en takterass och en balkong och behöver lite rekvisita till det, så det blir nog att besöka både Ikea, Rusta och Jysk. Men först ska jag ta en kaffe ute i trädgården!

.

.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: