Jag gick ut hårt men fick vika mig

.

.

Inte har det blivit mycket till trädgårdsår för mig i år inte. Trots att jag gick ut hårt i början av sommaren så blev det lite av ett platt fall i och med att vi varit borta så mycket. Inte många droppar regn har fallit sedan i maj, och jag har som sagt inte varit hemma och vattnat så mycket. Självklart blir ju växtligheten därefter. Tror att vi klippt gräsmattan 3 ggr under hela sommaren.

.

.

.

.

Någon som däremot har en frodigare, och finare trädgård än någonsin, är mina grannar (kolla Sandras instagram @imittfokus). Ni ser gaveln på deras nybyggda orangeri/växthus i bilden ovan. Dra mig på en liten vagn så fint det blir ♥ Vi har ju också tänkt bygga orangeri, men vi har inte kommit längre än till att vi faktiskt köpt dörrarna, hahaha! Nu ligger de i källaren och väntar på själva huset… 2 år bort har vi sagt…

.

.

.

.

Nu blir det väl kanske inte så mycket mer trädgård för i år, känner mer för att pyssla och fixa här inne faktiskt.

..

.

Har ni förresten sett att ni HÄR (adlink) får en rabattkod som gäller med 20%rabatt på nästan allt i Ellos Hem & Inredning (till och med möblerna) fram till den 14 augusti?! Det är en skaplig rabatt tycker jag så in och fynda och shoppa hem det där du haft span på ett tag vetja! De har både välkända märken och sin egen kollektion.

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: