Konsumtionshets och miljöbelastning

.

.

Godmorgon

.

.

OMG vad mitt hem fått lite kärlek denna sommar… Vi har iofs inte varit hemma så mycket så det är väl kanske naturligt, men ändå!

.

.

När vi kom hem från Lofsdalen förra veckan började jag titta mig omkring, säkert bara för att jag visste att ”nu blir vi här ett bra tag, resandet är över för den här gången”, och det bara kryper i mig. Soffan måste tvättas, finns både en och två glassfläckar i den. Gardinerna ska bytas ut. Man brukar byta från ljust till lite mörkare när hösten kommer, men jag gör tvärt om. Jag vill ha in maximalt med ljus till den mörkare årstiden, så jag kommer att byta till skira vita gardiner. M har aldrig gillat dessa, han har velat ha vita hela tiden, så nu byter vi i halvtid så blir det rättvist, hahaha!

.

.

.

.

Jag skulle också väldigt gärna byta ut mattan. Dels för att jag tröttnat på den en aning, men kanske mest för att jag är rädd att den kommer att slitas fult så som den ligger nu. Luggen precis där man sätter fötterna slits (naturligtvis) mycket mer än under soffan och bordet och det känns inte bra. Det blir fult… Kanske kan man flytta den till ett annat rum eller något, där man ”går annorlunda” på den. Får se hur det blir med det.

.

.

Hur som haver har inte, ursäkta uttrycket, ett skit hänt här hemma de senaste månaderna så det känns inte så superinspirerande att posta några bilder till er härifrån. Bilderna är ganska lama, ellerhur? Men som sagt, det kryper i mig och kliar i fingrarna för första gången på länge, så vem vet vad som händer framöver 🙂

.

.

Någon bloggläsare menade för en tid sedan att jag bara borde vara nöjd med det jag har, typ. Hon tyckte att jag var larvig som skulle byta ut en pryl som jag inte var 100% nöjd med. Och till det säger jag – nja… Inredning är mitt största intresse och precis som andra byter upp sig till nyare och bättre utrustning inom sitt intresseområde, vill jag förbättra (i mina ögon) min inredning. Konsumtionshets och miljöbelastning brukar då vara ord som kommer upp i spåren av ett sådant resonemang. Och för er som undrar så kan jag informera om att jag alltid har det i åtanke. Jag handlar gärna, eller kanske helst, på auktion, säljer mina gamla saker på Blocket och funderar länge på inköp innan jag slår till, och slipper på så vis felköp.

.

.

Klicka HÄR för att komma till bloggens flöde där du kanske hittar fler intressanta inlägg.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: