Fredagsmys med lchf-profil

.

.

Så var det fredag igen och det är dags för fredagsmys.

.

.

Jag som är helt galet förtjust i chips har nu med min ”nya” diet (lchf) fått lov att hitta alternativ till helgmyset. Petar nog i mig några strån chips ändå emellanåt, men absolut inte i närheten av hur det var tidigare. Alltså det här med chips ligger i vår familj, hahahah! Både syrran, mamma och nu också Lillan, älskar chips. Vilken irriterande last.

.

.

Ett riktigt smarrigt allternativ till ovan nämnda vara är förstås ost. Goda ostar köpta över disk, inte mycket som slår det. Tänk bara på att inte köpa för stora bitar, de är oftast bara goda en eller max ett par dagar efter inköp. Köp herre flera små med olika smak.

.

.

En riktig ostvinnarcombo är Chablis + Morbier = ♥

Så gudagott! Gillar du vitt vin och ostar i allmänhet, ja då måste du bara testa den kombinationen. Love it! Se till att få tag på en riktigt smörig Chablis (fråga personalen på Systembolaget de är duktiga). Vinet på bilden vet jag inget om eftersom bilden kommer från en våning jag fotade igår. Katta som jobbar åt mig har möblerat och stylat den och Fastighetsbyrån kommer sälja.

.

.

Nu ska jag väcka Lillan, vilket brukar vara en utmaning. Make till sjusovande liten unge får man leta efter, oj oj lång startsräcka där må ni tro. Men inte många dagar kvarstår på det här sommarlovet så vi måste nog börja vänja den lilla godingen vid att gå upp lite tidigare på morgonen.

.

.

Fin fredag till er!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: