Tips! Så får du till stylingen på köksbänken och lite annat smått och gott

Salt och pepparblandning från den HÄR producenten. De har fina grejer 🙂

.

.

∼ det här inlägget innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Woops, så blev det lördagkväll och mörkret börjar så smått sänka sig över fjällvärlden. Otroligt vilken skillnad det är på nu och när man är här vid midsommar. Då är det ljust nästan hela dygnet.

.

.

Städade och fixade lite här hemma igår. Vi gillar att ha det helt cleant och undanplockat när vi är här. Det blir så vilsamt då. Inte en massa pryttlar och pynt utan utsikten får faktiskt stå för hela utsmyckningen. På köksbänken har jag dock lite fix framme. Några skärbrädor, alltid någon färsk ört i ett glas, salt och peppar och så honung. Snygga förpackningar är viktigt.

.

.

Några små tips för att få till det på köksbänken:

.

1 Samla allt på en skärbräda, bricka eller ett fat. Blir rörigt om man sprider ut sakerna, så håll samman allt. Något att ställa på binder ihop fint. HÄR finns en fin bricka och HÄR finns en stor fin skärbräda liknande den jag har samlat mina saker på.

2 Ha olika storlekar, färger och former på skärbrädorna. Snygg kombination med den HÄR, den HÄR och den HÄR skärbrädan.

3 Addera något grönt, ex färska örter, men det går bra med några gröna kvistar från trädgården eller skogen också.

4 Håll dig till en och samma färgskala rakt igenom. Själv gillar jag naturfärger.

5 Lägg dit en vitlök, en citron, en rödlök eller något annat med organisk form som bryter av och tillför lite liv.

6 Snygga salt och pepparkvarnar är ett måste, eller så köper man som jag snygga förpackningar med detsamma.

.

.

När vi hade det så städat och fint hemma idag orkade vi inte sätta igång med någon lunch så vi drog iväg till Åsa på Uppvallens Fäbod istället. Där vankades det nygräddade våfflor med grädde och blåbärssylt, smarrigt! Lillan tog några bilder med min kamera och ja, jag kanske inte är världens mest bekväma framför kameran… Lättare att toka till det lite än att se snygg ut 🙂

.

.

Rosa tröja från Polo Ralph Lauren på REA HÄR, skönaste jeansen i stretch med hög midja och utsvängda ben från Diesel (jag köpte mina på GUTS i Västerås och de har kvar, men de verkar vara svåra att få tag i webbshopparna) Liknade jeans finns på rea, för halva priset, HÄR och den silkeslena blå skjortan från Mos Mosh finns HÄR, även den i stretch, så skönt. Tips! Man får bra snygga ben i utsvängda jeans!

.

.

Trevligare att bli fotad när man inte märker att det sker…

.

.

.

.

Efter våfflorna och fikat blev jag kvar en stund med Åsa för att prata om livet och framtiden. M och Lillan for hem med bilen och jag tog en promenad genom skogen när det var dags att bryta upp. Det blev en skön promenad på bortåt en 45 min, kanske 1 timma. Jag gjorde mig ingen brådska. Ganska skönt att vara helt själv en stund faktiskt.

.

.

Och så var det ju så vackert!

.

.

.

.

Det var min dag det!

.

.

Hittade du hit via Facebook? Klicka HÄR så kommer du till bloggens flöde där du kanske hittar fler inlägg som intresserar dig!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: