En lite gråare morgon än vad vi är vana vid

.

.

Halloj

.

.

Landade här sent igår kväll. Ett gäng renar hade boat inför natten på vår tomt och välkomnade oss när vi klev ur bilen. Hur mysigt som helst. Jag mitt smartass hade av någon outgrundlig anledning beslutat mig för att ta med min äldsta lillkamera hit denna gång, utan att kolla att den fungerar. Och när jag då slängde upp kameran för att ta några pics på de sovande renarna blev jag varse att så inte var fallet… Suck!

.

.

Efter lite pillande och trixande idag, fick jag tillslut till dessa två bilder. Stuga med omnejd, insvept i moln och grå morgon. Hehehe, blir nog bra vad det lider. Det är helt vindstilla i alla fall och ganska varmt.

.

.

.

.

Nu ska jag ta och hoppa in i bilen och bege mig ned till affären för att handla gofrukost!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: