Ett större inköp och en platsbyggd bokhylla skulle förändra allt

Min allra allra mesta favoritlampa här hemma, Taccia Small från Flos,  finns HÄR (adlink)

.

.

Godmorgon gott folk

.

.

Idag blir det städa av här hemma. Hur mycket solen än skiner där ute måste jag dra en vända med dammsugaren och torka av lite på toaletterna. HÄR skrev jag tidigare om städning innan resa.

.

.

.

.

Igår när jag gick omkring och plockade undan saker i huset funderade jag på om det fanns något bättre sätt eller i alla fall något allternativ till den möblering vi har just nu. Jag insåg att det finns ungefär 1 miljon olika sätt att möblera på om jag skulle vilja. Med några mindre och gärna ett större inköp i form av den HÄR (adlink) gamla favoriten kulle vi kunna få ett helt annat hem. Same same but different liksom.

.

.

.

.

Exempelvis fortsätter jag att drömma om en bokhylla… Vi tycker olika där förstår ni, men… jag tror baske mig att han börjar ändra sig. Det gäller bara att hitta den rätta bokhyllan. Eller ännu bättre – en platsbyggd rackare!

.

.

Nu måste jag verkligen kasta mig på dammsugaren!

.

.

Hej, kom du hit via Facebook eller en Googlesökning? Då kan du klicka HÄR för fler inlägg i bloggen Drömhus Helena som kanske intresserar dig.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: