Att städa eller inte städa det är frågan

 

.

Tillbaka i stan och solen strålar. Vaknar till en härlig morgon med sol och fågelkvitter. Städade hela huset innan vi åkte till Lofsdalen och det är så skönt att komma hem till ett fräscht hus. Hann inte städa innan vi åkte till Spanien och usch och fy vad det var drygt att komma hem till det ostädade huset… Note to self – Aldrig mer resa utan att städa innan du åker!

.

.

Sen kan man ju förstås tolka in olika saker i att ”städa innan man åker”. För mamma är det att storstäda, bädda rent, panta burkar, slänga tidningar på återbruket, slänga allt annat som ska slängas med för den sakens skull etc, etc. Hon menar att ”om det händer mig något under resan ska inte ni behöva ta reda på mitt skräp”.

.

.

Jag nöjde mig med en vanlig vardagsstädning.

.

.

När jag var yngre gjorde jag städning a la mamma och stressade runt som en galning. När min kompis frågade varför jag städade så noga, när jag ändå skulle resa bort, förklarade jag mammas logik. Vid ett senare tillfälle när kompisen och jag skulle ut och resa undrade hon om jag skulle ”dödsstäda” denna gång också… Burrr, blev lite läbbigt när hon la fram det så. Efter det brukar jag bara köra lite lätt städning så att det i alla fall känns fräscht när man kliver innanför dörren. Om det är lite stökigt i garderoberna eller högar med grejer i källaren som ska till Återbruket struntar jag helt sonika i.

.

.

Pssst! Hr ni sett att Ellos har en pågående superrea? Klicka HÄR (adlink) så kommer du dit!

 

.

.

.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: