Del 1 av semestern lider mot sitt slut…

.

.

Första delen av semestern lider mot sitt slut och vi återvänder hem mot ”Vässan” idag. Vi har haft det fantastiskt härligt både i Spanien och i vårt hus i Lofsdalen.

.

.

Gud vad jag älskar att vara där förresten. Det blir som att vi alla går in i en bubbla fylld av fluffig bomull så snart vi svänger vänster i Linsell. Inget känns jobbigt eller svårt. Dagarna flyter ihop och klockan är helt oviktig. Vi går upp när vi vaknar och lägger oss när vi blir trötta. Vi äter när vi blir hungriga och planerar aldrig något i förväg. Vi tar dagarna som de kommer helt enkelt. Det enda vi behöver hålla koll på är ICAs öppettider – för tänk om kvällen kommer och M har slut på snus! Hahahaha!

.

.

Nu väntar några veckor med jobb för M, medan Lillan och jag fortsätter sova på mornarna och ha det allmänt slappt och bra. Lite jobb kommer jag också att göra, men ska försöka hålla det så att Lillan inte märker av det. Det blir bra!

.

.

Nu ska jag strax säga hej Hedemora och hej då Hedemora längs vår färd hemåt. Vad gjorde man innan carfi fanns?

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: