Rätt utrustning viktigt – alltså behöver jag nya gummistövlar!

.

.

Imorgon sticker vi till Lofsdalen igen. Det är dax för del 2 av vår semester. På söndag kommer  våra vänner upp och gör oss sällskap i några dagar. Det ska bli mysigt och kul att få visa dem vårt smultronställe. Lillan längtar också för deras dotter och hon är jämnåriga och de är bra kompisar. Tror hon längtar efter att få visa sitt Lofsdalen.

.

.

.

.

Vännerna som kommer upp är aktiva, mycket mer aktiva än vad vi är, vi gillar att slappa vi, haha! Jag minns när Lillan var liten, då kunde jag ringa min kompis vid 10.00, när Lillan vaknat, för att fråga om vi skulle ses. Då hade de hängt i lekparken sedan 07.00 och var på väg hem för att vila och laga lunch… Vi var sällan i fas kan man väl säga…

.

.

.

.

Med så aktiva vänner är det bäst att jag har ett schema inbokat för de dagliga aktiviteterna. På kvällarna ska vi äta god mat och dricka vin, men dagarna alltså, vad gör vi då? Sist vi var uppe hyrde vi en båt och åkte på fiskeutflykt. Det skulle man kunna göra. Jag har också hört ryktas om att de är sugna på att testa Down Hill, dvs cykla ned för skogsbanor vid slalombackarna i bakgrunden av bilden… Tveka på det säger jag…

.

.

Friluftsliv blir det hur som helst och det gäller att vara beredd med rätt utrustning! Exempelvis måste jag köpa nya gummistövlar. Mina Hunter är helt slut och jag bara måste köpa nya.

.

.

.

.

Egentligen har jag ett par svarta sådana HÄR gummistövlar här hemma i Västerås, så de skulle faktiskt kunna få följa med upp. De är vansinnigt sköna, men väldigt väldigt gamla. Slitna men inte trasiga. Stövlarna är 10 år, och jag har använt dem galet mycket så kvalitén är den bästa av de bästa!

.

.

Tar jag upp de stövlarna till Lofsdalen kan jag köpa ett par nya att ha här i stan i stället, och då kan de vara lite mer citychica.

.

.

Dessa skulle iofs passa bra i Lofsdalen och dessutom är de på  s u p e r r e a  just nu. Undrar om jag inte bara ska kasta in en beställning (så kan jag slänga de gamla stövlarna istället). Du hittar dem HÄR (adlink) och som sagt SUPERREA, typ halva priset!

.

.

Men sluta, vilka supertjusiga stövlar från Ralph Lauren HÄR (adlink). Och till halva priset dessutom! Ibland när märkesgrejer är till salu för halva priset, blir det ändå en halv förmögenhet, men faktiskt inte denna gången eftersom de inte var så där irriterande dyra från början. Detta är vad jag kallar sjukt bra pris! Vågar jag spatsera runt i dessa? Klart jag vågar!

.

.

Med tanke på hur sköna mina stövlar av samma märke som dessa är, så skulle dessa som du hittar  HÄR (adlink) kunna vara ett alternativ. Lite nytt och fräscht känns det med den ljusa färgen och rejäla ser de ut att vara. Säkert bekväma att gå långt i. Snygga eller hur? Även dessa är på rea så det är bara att slå till!

.

.

.

.

Här är ytterligare ett par från Barbour, inte på rea men fasiken vad snyggt med den där läderkanten där uppe. De var faktiskt inte så fasligt dyra ändå, så kanske… Du hittar dem HÄR (adlinkl).

.

.

Och så sista paret ut. Barbourstövel igen HÄR (adlink). Lite citychic och elegant nästan.

.

.

Nu gäller det bara att välja!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: