Från de fina salongerna till hemmets lugna vrå

_dsc1856

Jo tack.

.

Hej alla fina

.

.

Nu har vi landat hemma i soffhörnet efter det senaste dygnets fullspäckade schema i den ena makalöst vackra miljön efter den andra. Det har varit ett intensivt dygn med både jobb och förlustande. Kameran är fullspäckad med bilder på hänförande inredning, lustfyllt dricka, smaklökskittlande matupplevelser och en och annan bild på mig själv faktiskt 🙂

.

.

_dsc1860

.

.

Dagen började med ett besök på Klubben som ligger inne i Ivar Kreugers Tändstickspalats (Västra Trädgårdsgatan i Sthlm). Klubben är en exklusiv arbetsplats för människor från olika branscher. Entreprenörer, företagare och förnyare med andra krav. I Sverige finns ännu ingen motsvarighet men i ett par världsstäder finns redan liknande, exklusiva, sammanhang. Varje medlemskap är unikt, och medlemskapet utformas efter varje medlems livsstil och önskemål. Man kan med andra ord omnämna det som ett fantastiskt flott kontorshotell med typ ”all inclusive”. Inredningen är i en klass för sig och kan i princip bara beskrivas med idel superlativ. Jag återkommer till det längre fram.

.

.

_dsc1866

.

.

I Tändstickspalatset blev jag bjuden på en fantastiskt god lunch, med tillhörande trevligt sällskap. Bra början på dagen helt enkelt! Sedan var det dags att kvista vidare till Grand där M väntade på mig. Berättar mer om det imorgon.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Låter som att du hade en fantastisk dag i Stockholm! Ska bli roligt att läsa mer i nästa inlägg.

Saknade veckans vintips, som jag tycker är ett jättetrevligt inslag. 😉 Beställde vinet som du tipsade om förra veckan på Systembolagets hemsida, fick sms efter några dagar att det hade kommit till min utvalda butik. Hur enkelt som helst! Har dock inte hunnit smaka på det ännu. 🙂

Ha en mysig helg!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: