På väg på jobb och trevligheter

_dsc1480

.

.

Hali hallå!

.

.

Hur lång tid tar det att göra ett blogginlägg? 15 min, 1 timma ibland flera timmar… men om vi håller oss till ett blogginlägg av lite enklare karaktär, säg ett 30 min blogginlägg – inte ens det har jag hunnit med de senaste 3 dagarna! Ghaaaa!!! Alltså, tänk er 3 dagar, när allt bara jackar i varandra, utan luft emellan. Från 06.45 till typ 23.00… Måste sluta med sådana dagar!

.

.

_dsc1383

.

.

Nåväl nu sitter jag på tåget i alla fall, på väg till Stockholm. Där ska jag möta upp min darling och hans kollega för vinmässa på Grand Hotel! Ja men hur trevligt blir inte det då ♥ Och innan det är jag dessutom inbjuden till lunch på Tändstickspalatset. Ni vet stället jag skrev om här, och som är så galet inspirerande inredningsmässigt att man dör en smula. Jag lovar er att det kommer bilder från både vinmässan i Vinterträdgården och från vackra Tändstickspalatset de närmaste dagarna.

.

.

_dsc1369

.

.

Solen verkar stråla i Stockholm idag, och det är ju alltid trevligt! Något annat trevligt som vi också har att se fram mot idag är kvällen och natten som ska spenderas på Häringe slott. Har aldrig varit där, men det ser trevligt ut på bilder. Dit ska vi sedan, efter vinmässan och imorgon blir det Årsstämma för Helena Köhl Home AB där ute. Interiören såg ”bloggabel” ut på bilderna, så det kommer nog en och annan bild därifrån också.

.

.

Önskar er en riktigt fin torsdag!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: