Så inspirerande inredning så jag smäller av

dsc7064-2

.

.

Hej hopp vad den här dagen rusade iväg och så blev det kväll och andra akten i den här föreställningen, som vi kallar vardagen, tar vid. Handbollsträning och samrådsmöte i Stadshuset ska hinnas med. M tar handbollen och jag samrådsmötet, bra fördelning tycker jag.

.

.

Tidigare idag har jag avslutat ett jobb tillsammans med ”mina tjejer” och vi kom sedan att kika på lite bilder som jag tycker är väldigt inspirerande. Det är de här bilderna från Tändstickspalatset i Stockholm som jag tog när jag var där för når når sedan. Ni vet Ivar Krugers tjusiga boning som renoverats och inretts av helt vansinnigt duktiga inredare. Om någon som läser detta har någon form av känningar där, hos de inredarna, så skulle jag vansinnigt gärna praktisera med dem en dag eller två!  😉 Den här inredningen är bland det finaste och mest smakfulla jag vet, spana speciellt in detaljerna och de halsbrytande kontrasterna!

.

.

dsc7089-horz1-2

.

dsc7104-2

.

dsc7128-horz4-2

.

dsc7137-horz2-2

.

.

Big LOVE på det minna vänner!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: