Lite halvblurrig morgon från mig och mitt vardagsrum

_dsc1480

.

.

Godmorgon

.

.

Lite halvblurrig bild från vårt vardagsrum får dra igång den här dagen. Solen segar sig sakta men säkert allt högre upp på himlen och snart har vi ljusa dagar, eftermiddagar och kvällar igen, och då ska det väl ändå vara slut på bilder med trist skärpa.

.

.

Något, eller kanske mer någon, som dessvärre inte heller har perfekt skärpa idag är jag själv. Funderar på om det kan vara så att det där sköldkörtelhormonet spökar en aning. Känner mig lite blurrig i huvudet och har faktiskt varit hemskt trött på kvällarna de senaste dagarna. Ett tecken på att medicinen (Levaxin) måste justeras kanske, eller är det bara vanlig ”jag har sovit lite för lite så jag är trött och seg i knoppen” symtom? Jag ger det några dagar, sedan kanske jag får be om nya prover.

.

.

Ha en riktigt fin dag ni som hittat hit (efter flytten från Sköna Hem), kul att nästan alla verkar ha hängt med, saknar max 10%, men jag gissar att de procenten hittar hit förr eller senare, håller tummarna! Tacksam förstås om ni som har länkar till mig uppdaterar med den nya adressen. Glöm heller inte att Gilla min sida på Facebook om du vill!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Hej, bor I England och har précis bestallt Flos 30 lampan. Undrar om du vet om man kan anvanda dimmer med den?
Kram Alexandra

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: