Nytt renoveringsprojekt i Villa Skogsbrynet

_dsc1474

.

.

Godmorgon ny vecka

.

.

Hoppas ni haft en riktigt skön helg, det har jag, vet bara inte vart den tog vägen… det gick så snabbt så var den över liksom… Nåväl, nu är det ny vecka och nya tag. Och jag tänkte faktiskt kicka igår denna januarivecka med ett nytt projekt hemma! Skojigt va?

.

Nu har vi snart renoverat oss igenom hela huset, men lite kvarstår. Bland annat det här rummet. Ett förråd som ska bli gästrum. Ni ser ju själva att det är ganska stort och kommer fungera superbra som just det. Lite annan finish mot alla andra rum, men jag tror det kan bli mysigt. Trappan leder upp till en gigantisk vind, så vi behöver inte utrymmet i det här rummet till förvaring, utan är mer i behov av ett gästrum.

.

.

_dsc1469

.

.

Takhöjden här inne ligger på 320-330 och golvytan runt 15 kvm så det kommer inte kännas som en garderob när det är klart… tror jag… Vi kommer med största sannolikhet att måla allt vitt, även om vi spånar på lite andra färger också. Någon som har något tips?

.

.

Vi kommer att måla allt själva den här gången, får se hur det går, hehehe. Elektrikern ska först dra lite sladdar där inne så att vi får till ordentlig belysning på olika ställen, sedan är det bara att börja måla.

.

.

Fortsättning följer och ha en fin dag hörrni!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

12 kommentarer

Åh vad spännande! Jag tycker nog vitt ändå, du är så bra på addera färg och speciella detaljer och material, så din inredning blir så tokbra ihop med en vit bas tycker jag!
Kram /M

Gilla

Vilket spännande projekt och det kommer ju bli ett urläckert gästrum!
Hade definitiiv satsat på vitt, annars svaaaaagt grått och alla snickerier vita så bryter det fint.
Kram Anna

Gilla

Ååååh! Det tog mig en evighet att hitta hur jag kunde kommentera här inne!! Men nu så.. 🙂 Kommer bli ett fantastiskt gästrum!!! Älskar din blogg. Kram

Gilla

Tack! Ja rummet är riktigt skojigt 🙂 men ni skulle bara se vinden!!! Ahhh, tänk om man hade råd att inreda den, hade blivit så sjukt coolt!! Där är det galet stort och sååå högt i tak, som en kyrka typ… 🙂 Mvh helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: