Den finaste lilla presenten

_dsc1465

.

.

Hej hopp

.

.

Vet ni att ibland blir man bara så himla glad och överraskad när man har barn, och tänker att – Någonting måste jag ju ha gjort rätt i alla fall!

.

.

Igår när jag kom hem efter att ha varit ute och gjort lite ärenden, möttes jag av en superivrig liten dam på trappan – Mamma, mamma jag har köpte en present till dig och pappa när jag var på stan med Jonna (storasyster) idag! – Jaha, ojdå men lilla gumman inte behöver du använda dina pengar till att köpa presenter till mig och pappa, säger jag då  – Men jag ville ge er en present för att ni är världens bästa föräldrar, säger hon då sötnosen!

.

.

_dsc1467

.

.

Till saken hör att när hon var hos mormor sist, fick hon betalt för att hjälpa mormor med snöskottningen. 50 kr gången och hon gjord det två gånger så hon fick 100 kr som hon nu använde till att köpa en present till oss. Lilla hjärtat! I det fint inslagna paketet låg den lilla vasen på bilden. Och ni ska inte tro att det var något slumpmässigt val, nejdå, det var noga uttänkt med färgen som var lite grönaktig så att den skulle passa ihop med kakelugnarna – Den fanns i vanligt vitt glas också, berättade hon, men en sådan har ni ju redan så jag valde denna. Hon hade till och med räknat ut vad vi skulle sätta i den – Jag tänkte att du kunde köpa en sådan där grågrön kvist med runda blad till den mamma, säger hon den lilla godingen, jag tycker att de är så fina ♥ Tur att mamman precis hade köpt just sådana kvistar!

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: