Grårosa sidenskärm och mjukaste sammet får inredningshjärat att slå

_dsc1488

.

.

Formex pågår för fullt i Stockholm och trendrapporterna borde hagla tätt, men jag har faktiskt inte sett så mycket därifrån ännu. På Instagram finns en del, men på bloggarna verkar inte ha kommit igång riktigt såhär efter mässans andra dag. Klart verkar dock vara att rosa och gult är årets färgkombo. Det rapporterade min fd kollega Helena på Sköna Hem här.

.

.

Det rosa är jag med på, gärna med lite brunt och grått i, så att det blir sådär mjukt och dovt och lite murrigt. Det tycker jag är fint. Bubbelgumsrosa är jag mer tveksam till… Bilden är från en styling jag och mina tjejer gjort för Fastighetsbyrån. Allt på bilden är från Tullhuset Living, så fina saker! Skulle vilja inreda vårt sovrum med saker åt det där hållet, framförallt färgen skulle bli så fin där inne. Lampan och stolen ser nästan helt grå ut på bilden, men är faktiskt mer åt det grårosa hållet. Ursnyggt, och ja, jag är väldigt svag för lampskärmar i sidentyg och stolar i sammet…

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: