Nu äntligen blir resan av

inspiration_fjallstuga_ljus_inredning_56c21f9eddf2b3714d079909-2 .

.

Influensa x 2 satte käppar i hjulen för oss dagarna efter nyår när vi hade planerat att åka till fjällen. Så istället för fluffigt puder i backen i Lofsdalen blev det fluffiga täcken i sängen hemma i Västerås för vår del, hela sista veckan på vinterlovet. Trist, men det hade förstås kunnat vara värre och det gick verkligen ingen nöd på oss med både en mormor och en farmor som ställde upp och tog hand om Lillan, så vi kunde krya på oss i lugn och ro. Vad skulle vi göra utan dess två fantastiska damer?! Vi är så tacksamma att vi har er, puss!

.

.

inspiration_hus_fjallen_56c22105e087c36950ba8148-2

.

.

Nu är det i alla fall dax och vi ser fram mot några härliga dagar med förhoppningsvis mycket snö och härlig skidåkning. Lite smarrig mat och något gott vin blir det med största sannolikhet också där uppe 🙂

.

.

Senare idag kommer också ”Onsdagsvinet på en…”, ni vet vintipset här i bloggen som kommer att vara ett återkommande inlägg varje vecka! Denna vecka blir det ett riktigt höjdarvin som just nu finns i begränsad upplaga på Systembolaget. Upplagt för skynda, fynda, lagra kan jag säga. Kolla in lite senare bara!

.

.

Finfin fredag till er!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: