Nya fynd och piffat i vardagsrummet

_dsc1959

.

.

God morgon eller god förmiddag, välj själv 🙂

.

.

Söndag och solen strålar idag, vad härligt! En lång uppfriskande promenad står på schemat senare idag, men först ska jag redigera bilder och planera bloggandet inför den kommande veckan. Så dålig som jag varit på att blogga denna vecka var det faktiskt väldigt länge sedan jag var. Måste bättra mig. Det har bara varit så mycket…

.

.

Veckan som kommer är en speciell vecka förstår ni… någon fyller 50 år… så firande i dagarna 3 väntar! Men först blir det jobb och fix och lite förberedelser.

.

.

_dsc1964

.

.

Här hemma händer det annars inte så mycket. Lite nya ”Läkarmissionenfynd” har tagit plats på bordet i vardagsrummet. Den lilla apan flyttade hem till oss förra veckan och igår köpte vi askfatet, eller vad det nu är. Ser ut som ett askfat i alla fall. Kul detaljer tycker jag. Vasen är en kär ägodel som jag är sjukligt rädd om, den har jag ärvt från mormor och morfar.

.

.

_dsc1965

.

.

Nu är det dags att hoppa in i duschen och och göra mig i ordning för dagen. Dock blir det inget smink idag, för snurriga jag har glömt hela sminkväskan på Häringe slott. Huuur irriterande är inte det? Jag är inte som kanske många andra är, ni vet sådär superintresserade av smink så att jag har ett helt lager med grejer här hemma. Nej jag har min lilla sminkväska med det jag behöver, thats it, och nu är den alltså där borta… Morr!

.

.

Ha en fin dag hörrni, så ses vi snart!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: