Här på exklusiva Klubben i Tändstickspalatset vill jag sitta och jobba

Kreugers styrelserum bevarat och uppdaterat. Här kan man sitta och jobba om man har medlemsskap i Klubben i Tändstickspalatset i Stockholm. Mycket vackrare arbetsplats än denna undrar jag om det går att finna? Inredningen är magisk! 

.

.

Jag har ju glömt att visa er bilderna från Klubben som jag besökte tidigare i år. 

.

.

Klubben är det exklusiva kontorshotellet, eller medlemsklubben, för företagare och olika slags entreprenörer som behöver en arbetsplats i Stockholm. Klubben ligger i Tändstickspalatset, med adress Västra trädgårdsgatan 15, mitt i centrala stan (typ mitt emot NK, bakom Illums Bolighus). Klubben och andra delar av Tändstickspalatset, där man bland annat kan ha konferens eller hålla bröllop (finns restaurang också)drivs av Lundqvist & Lindqvist.

.

.

Megabok som kommer med ett eget ”litet” golvställ. Hur fantastisk som helst! Tunna vita handskar på om man skulle få för sig att vilja bläddra. 

.

.

Inredningen i Tändstickspalatset är något utöver det vanliga och har man väl varit där, och är inredningsintresserad, vill man bara tillbaka och inspireras mer. Det är liksom svårt att förklara… Det finns detaljer överallt att upptäcka. Underbart väldoftande doftljus, små stilleben, vackra saker och lampor överallt. Heaven! Inte en enda pinal har hamnat där av en slump. Allt är exakt uträknat och utvalt med omsorg, och med en pricksäkerhet jag aldrig tidigare sett.

.

.

.

..

.

Klubben erbjuder skräddarsydda medlemsskap beroende på vilka behov du som medlem har. Behöver du ett ställe att jobba på varje dag, eller bara några gånger i månaden? Medlemskapen ser olika ut, men alla har tillgång till de fantastiska rummen, gymmet, köket där det serveras frukost med hembakt bröd varje morgon, 7 sorters hembakta kakor till eftermiddagskaffet osv osv. Som ett lyxhotell, men du är där på dagen och jobbar istället för att sova 🙂

.

.

.

.

Åhhh, vad jag önskar att jag hade behov av en arbetsplats i Stockholm 🙂

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: