Det här receptet har jag tjuvat från en gammal kompis.
I vanlig ordning går det hur snabbt som helst att sno ihop och antalet ingredienser är verkligen minimerat. Smarrigt är det och hela familjen gillar det.
Kyckling med dragonsås
Köp hem:
kycklingfiléer
5 dl creme fraich
dragon (torkad eller färsk)
2 hönsbuljongtärningar
Gör såhär:
1. Koka ris, pasta eller potatis (som du med fördel kan pressa).
2. Skär kycklingfiléerna i bitar (de går snabbare att steka dem då), salta, peppra och stek i smör.
3. Häll creme fraichen i en kastrull, smula ned hönsbuljongtärningarna och krydda med dragon. Smaka dig fram till lagom mängd. Inget salt, ingen peppar, bara låt koka upp och puttra till kycklingen är genomstekt.
4. Servera med fräsch sallad och valfria kolhydrater från punkt 1.
Enklare kan det knappast bli, eller hur?!
Smaklig måltid!
Kram kram
Helena
Perfekt middagsmat och mycket gott, bortglömt super recept!
GillaGilla
Gott och enkelt, precis som man vill ha det på fredag! Trevlig helg Helena!/ cecilia
GillaGilla
Hej Helena! Jag vill bara tala om att jag ÄLSKAR dessa inslag på bloggen. Du verkar så prestigelös på ett bra sätt. Jag är 22 år och bor i Paris och behöver saker jag kan laga som går fort och är billigt, älskar detta 😉
GillaGilla