En parasit i fönstret!

.
.

Hejsan!
Idag hade jag satt mig för att ”skapa några konstverk” att sätta på en vägg i hallen. Blev pannkaka av alltihop kan jag meddela… Typ tre fel av tre möjliga, fel motiv, fel framkallning och fel ramar. Suck! Ja, ja, jag får väl ta nya tag en annan dag!
Trimmat trädbestånd
Vi har under hösten tagit ned en massa träd, sly och stora grenar på vår tomt. Nu finns inga träd som skymmer sjöutsikten och känslan av att bo på en udde är påtaglig eftersom vi nu ser vattnet i tre väderstreck!
Egen Mistel
Högt upp, på en stor gren, i en gigantisk Lönn har jag under några år sett en Mistel växa till. Nu är grenen nedtagen och mistelbollen hittade jag i botten av en stor hög med stammar och grenar. Misteln är vacker och Västmanlands landskapsblomma, dessutom är den fridlyst och eftertraktad i slutet på året, så det var lite kul att plocka in en alldeles egen mistel och dekorera med!
 Hängde just denna på några ljusstakar, men närmare jul skall jag ta in en, hänga den i taket och kyssa min älskling under den!
Måste bara påminna om den fina tävlingen som jag drog igång förra veckan,
 den där du kan vinna barnkläder, från Mini A Ture, till ett värde av 1095 kronor!
Klicka här för att komma direkt till tävlingen!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Hejsan! vilken trevlig blogg du har!Jag undrar om du tar emot beställningar på elefantkuddar? Jag skulle gärna vilja beställa ett par, de är ju så fina!Mvh Anna

Gilla

Hej ! Jag undrar oxå om du mäktar med ett par elefantkuddar till ? De är så superfina och jag skulle så gärna vilja beställa ett par. Mvh Linda

Gilla

Till er som vill köpa kuddar, kan jag tala om att tyget är slut. Jag skulle ev, kunna beställa mer om inte frakten blir alltför dyr. Jag skall räkna på det och återkommer i frågan!Mvh Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: