”Me and my helmet”

.
.
En lördag i stallet!
En eftermiddag i stallet, med hästmys och ridning stod på vårt schema för dagen. Först fick vi lov att ta en sväng förbi ”hästaffären”, för det var ju klart att ingen hjälm i stallet passade Lillan…
-Titta mamma där kommer stor häst, jag vill rida på den!

-Nja, jag vet inte den är nog lite i största laget…

Ok, det blev en mycket liten häst till slut, och jag mamman, var fullt upptagen med att hålla styr på den lilla ponnyn, samtidigt som jag höll Lillan i overallen, så några foton blev det förstås inte! Men här är ridturen avslutad, efter stor övertalning från min sida. -Hästarna måste sova och vi måste åka och köpa lördagsgodis! Hjälpte föga, den lilla snorpan ville inte hoppa av!
 
-Ridning tar på krafterna, och när mamma ändå glömmer att stanna för att köpa lördagsgodis, tar jag mig en tupplur!

-Tur att papsen och syrrorna komihåg lördagsgodiset i alla fall,
för nu blir det mys i soffan framför tv:n!
Vadå, hjälmen?!
Nej, nej, den tänker jag inte ta av!
KRAM
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

10 kommentarer

Åh, vad härligt. Jag är en hästtokig mamma, ridit hela livet, hade egen under flera år, och nu är jag medryttare 2 ggr/v på en urmysig häst. Lilla sonen har ju provat att rida, tycker det är lite kul, men inte mer än så! :(Större chans att en liten dotter blir hästtolig som mamma. Lyckos dig! =)Kanske köper ni en egen en vacker dag!?Kram/Greta

Gilla

Så ljuvlig liten tjej du har!Undrar om längtan efter ytterligare en liten tjej någonsin går över? Jag har mer än väl fyllt min kvot av barn, fyra egna mellan 18-23, tre pojkar och en flicka plus att jag har 4 styvbarn mellan 16-30. Lika där tre pojkar och en flicka.Så vi har två tjejer men jag blir ibland fortfarande helt sjuk när jag ser småtjejer i 1-3 års åldern. Så himla mysigt. Njut av tiden ni har.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: