Blocketfyndet

.
.

Halloj på er!
Igår hämtade jag ut en låda på posten med min senaste inredningsdetalj. Ett rådjurshorn, fyndat på blocket till det fasila priset av 200 riksdaler! Det ärså fint och sitter som en smäck på den spontade väggen som möter en när man kommer in genom ytterdörren!

En liten hylla, som jag håller på att tillverka i ett speciellt material (!), skall sitt under så småning om, och en grå, korthårig, fårskinnsfäll skall inhandlas till golvet!  
See u later…
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Kan det vara en hemgjord betonghylla som kommer att pryda väggen? Tänker på ett av dina äldre inlägg där du visade lite bilder på något som skulle ske?! :-)//Pernilla

Gilla

Hallååå!För att få snyggaste och vara ensam om den-spegel alltså rekommenderar jag att du väljer ut en fin ram för att sedan få en spegel slipad i kanten, kan lätt göras hos en glasmästare. Du får den just som Du vill ha den!!Ett litet tips, så gör jag -vet att det blir lite extra när man är ensam om den fina spegeln!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: