Fler kuddar

.
.

Halloj alla som inte blåst bort!
My Good, vad det blåser idag, burr! Me don`t like…
Jag kurar här inne och syr på lite beställningar, medans snön yr utanför fönstret.
Förfrågningar om kuddar i ”Elefanttyg” fortsätter att poppa in på mailen, och i kommentarsfältet, trots att tyget för tillfället är slut, intresset för dessa kuddar verkar vara enormt! På förkommen anledning tänker jag beställa mer tyg och sy fler kuddar!

Den fina vasen är gjord av Ingegerd Råman för Orrefors och finns till försäljning hos ArtGlassVista!
Kuddarna är 45 x 45 cm stora och har en svart dragkedja i botten samt svart bakstycke. Hela kudden är i 100% lin. Priset är 360 kr inkl frakt. Det går också bra att beställa kuddar som är sydda helt i elefanttyg, priset blir då 580 kronor inkl frakt.
Så är du intresserad av att beställa en eller flera kuddar, sänd mig ett mail på helena_kohl@hotmail.com, ange antal kuddar och din adress, så får du ett mail av mig med mitt kontonummer och förväntad leveranstid. Vänligen lämna inga beställningar i kommentarsfältet då det krånglar till hanteringen av beställningarna för mig!
Psst, ett litet tips: Snart är julen här och vem skulle inte uppskatta en fin
 svartvit kudde, med elefanter på, i julklapp?!
.
.
,

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: