Fula garderoberna i hallen borta och fin panel istället

.

.

Godmorgon fredag!

.

.

Det blev så fint, så himla fint och ni vet ju hur det är. Har man börjat ”skrapa” i ett hörn så vill man bara fortsätta med resten, eftersom det plötsligt ser gammalt och solkigt ut, i jämförelse med det nya fräscha (taket tex)… Men men, vi får hejda oss för nu är det lägenheten i Palma som ska få vår uppmärksamhet en tid framöver. Ville bara visa er hur stor skillnad det blev när vi fick bort de fula 50-talsgarderoberna i hallen på övervåningen. Snickarna har gjort ett fantastiskt jobb med panelerna som ser nästintill exakt likadana ut som de som är i original. Ska visa er bilder på hur det såg ut bakom garderoberna (ujuj!), men hinner inte just nu.

.

.

.

.

Älskar hyllan föresten. Ritade konsolerna själv och så sågade snickarna ut dem. Blev riktigt bra trots att jag bara kluddade ner något på frihand på typ 1 minut, haha! De fina vaserna och krukan köpte jag på Tullhuset. Vaserna är fantastiska och så fina att ha grupp. Kanske kan det vara ett julklappstips för någon?

.

.

Önskar er en riktigt fin fredag. Nu måste jag sätta full fart framåt då jag ska träffa en kund vid 11.00 och presentera ett förslag till inredning. Mer om det vi ett annat tillfälle.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: