Hej Palma, underbart att vara tillbaka

.

.

Hur underbart som helst att trampa Palmas gator igen. Landade här strax efter lunch idag och Mallorca bjöd på ljumma vindar och en vintersoft sol som strålade från en klarblå himmel. Det var lite skillnad mot Mälardalen det. Vi flög vid 9.00 i morse och planen var initialt att åka tidigt tidigt från Vässan. Men igår, efter idel uppdateringar om snösmockor och uppmaningar att inte ge sig ut i trafiken, fattade vi ett snabbt beslut om att åka till Arlanda redan under kvällen och övernatta på hotell istället. Det visade sig vara ett helt rätt beslut då det tog oss hela 3 timmar att fara från Vässan till Arlanda igår. Ymnigt snöfall, glashal väg och mängder av avåkningar och bärgningar längs mer eller mindre hela vägen. Vi kom fram hela och tror faktiskt inte att vi körde fortare än 60 km/tim någon stans…

.

.

Nu är vi i alla fall här i Palma och har checkat in på ett superfint litet hotell mitt i stan, mitt i shoppingkvarteren, men det ligger på en bakgata, lite gömt så här är knäpptyst och ljuvligt. Som en liten lugn oas. Här kommer vi att trivas!

.

.

.

.

Nu är vi spända till bristningsgränsen på lägenhetsvisningen imorgon. Såklart stack vi i väg till huset direkt efter att ha lämnat väskorna på hotellet, så framstegen på utsidan har vi redan lite koll på. Som väntat hade de inte kommit så långt som de gett sken av, igen… men nu såg vi i alla fall färgen och formen och fönstren! Hoppas hoppas att vi inte blir besvikna när vi får komma in i lägenheten imorgon.

.

.

Nu, efter lite vila, ska vi svida om och bege oss iväg till El Camino, en restaurang vi hört ska vara helt fab 🙂

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Var ju nyligen också i Palma och besökte El Camino, underbart ställe. Tänkte jag skulle tipsa dig om en relativt nyöppnad italiensk restaurang i Santa Catalina som heter Giromatto, kommer aldrig glömma den upplevelsen.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: