Ett litet hej från mig och detta gör jag nu

.

.

Hello gott folk det var längesedan. Den senaste tiden har jag fått flera meddelanden om att jag, eller kanske snarare bloggen, är saknad och jag kände bara att jag måste kika in och säga hej.

.

.

.

.

Lustigt ändå, att jag tänker på bloggen varje dag men kommer mig inte för att skriva något. Dagarna rasar bara på och jag vet faktiskt inte riktigt hur jag skulle hinna med att göra några vettiga inlägg. Hur som haver tar det tid att få till fina bilder och jag känner kanske inte att jag hinner det riktigt just nu.

.

.

Mina dagar är tämligen späckade då jag vid sidan av mitt företagande har jobbat lite som sjuksköterska sedan i somras. Några dagar i veckan slänger jag på mig blåkläderna och jobbar som timmis på ett servicehus. Passar mig alldeles ypperligt. Kan inte tänka mig att jag någonsin kommer att jobba på sjukhuset igen, men jag ska väl aldrig säga aldrig för jag är ju lite ombytlig av mig. På servicehuset är tempot lägre och jag jobbar självständigt tillsammans med en annan syrra (och såklart med hela staben av vårdbiträden och undersköterskor). Det är kul, intressant och givande, vilket jag för några år sedan absolut inte trodde att jag skulle tycka. Never in a million years liksom! Men jag har förändrats känner jag. Jag gillar rutiner, har jag aldrig gjort tidigare. Gillar att jobba x antal timmar för att sedan gå hem och vara HELT LEDIG – det har jag inte varit på 11 år.

.

.

Känslan av att göra nytta, och känslan av att betyda något och vara viktig för någon, är också behagliga känslor som jag tror att jag inte vill vara utan. En annan känsla som är mer av en personlig kick, är att jag är förvånad över hur mycket kunskap jag ändå har haft lagrad någonstans långt långt där inne under fasaden. Plötsligt har hela kartoteket av medicinska termer, läkemedel, sjukdomar, tillstånd och annat flutit upp till ytan och ingen är mer förvånad än jag. Men som sagt, att jobba som anestesisjuksköterska, som jag är utbildad till, och söva folk, dit är det långt!

.

.

.

.

Nåväl, sjuksköterskeriet upptar bara min tid några dagar i veckan. I övrigt fortsätter jag som vanligt med inredningsuppdragen. Just nu inreder jag en vårdcentral, superkul och annorlunda jobb, ritar och projektleder ett badrum som ska renoveras, inreder en lägenhet i närheten av Steam Hotell och som vanligt jobbar jag med stylingar åt mäklare.

.

.

I övrigt hänger jag mest i stallet med Tilda. Vi har 2 ponnyer och det tar tiiid vill jag lova. Vi spenderar i runda slängar runt 3-4 timmar i stallet mer eller mindre varje dag. Så ja, ni förstår ju att det inte blir mycket tid över till annat.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Åh, så fint att få se ett tecken från dig på bloggen. Du har varit saknad. Det som du skriver är precis det som jag tycker så mycket om att läsa. Att livet går sin gilla gång och tiden fylls med ”det riktiga livet”. Sen ska jag inte sticka under stol med att det är otroligt trevligt att få läsa om dina inredningsuppdrag och dina tankar om inredning i era hem, för att inte tala om dina makalösa recept. Det du skriver om är alltid inspirerande tycker jag. Vill absolut inte att du ska känna press att leverera inlägg bara berätta att det är högt uppskattat när det kommer.

Gilla

Coolt och viktigt! Heja dig! Önskar att fler bloggare följde i dina fotspår. Bloggar och influensers som bara handlar om yta känns liksom lite passé med tanke på hur världen ser ut just nu ( i vart fall för oss som inte är 20 och tycker Bianca Ingrosso är det häftigaste som går i ett par skor). Jag tror mycket på att göra som du, dvs att blicka inåt och känna efter vad som verkligen betyder något! Blir kul att se hur detta återspeglas i bloggen!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: