Så skönt att bara lämna och något nytt på väg in…

.

.

Vistelsen i Lofsdalen är slut och stugan är låst och igenbommad. Vi är påväg söder över till huset i stan, jobbet och vardagen som börja nästa vecka, och såklart till våra älskade djur! Iia, vår fiiina ponny som tagits så väl om hand av tjejerna i stallet, Vide, vår absolut übersöta kanin som ni ännu inte fått träffa. Vide är en ”one of a kind kanin” vill jag lova, så galet social och mysig, och så är han sjuuukt söt. Våra grannar och mormor har varit bussiga och sett efter det lilla livet den här veckan. Nu längtar vi ihjäl oss efter honom, och Iia förstås. Och vet ni vad? Nästa vecka ska vi hämta hem ytterligare en galet efterlängtad fyrbent vän… Vi kan knappt bärga oss!!!

.

.

.

.

Som sagt, vi lämnade Lofsdalen i morse och är snart i Falun. Vanligtvis går kvällen innan avfärd åt till att städa och fixa i huset, viket medför att den kvällen liksom går bort och inte blir så mysig. Trist. Alternativet är att vi städar innan vi åker, men då kommer vi generellt inte iväg förrän sent. Också trist. Den här gången kom vi på den briljanta idén att boka städ. Ja men ni hör ju, vilken helt eminent avslutning på en skön semester. Bara vakna i lugn och ro, äta frukost, packa ihop sina kläder och sedan lämna allt i händerna på Lofsdalens Hustillsyn. Samma sak igår kväll, istället för dammsugarsurr och vända upp och ned på hela huset, åt vi en god middag med nyfångad abborre med tillbehör på knäckis, och till det en krispig champagne! En bättre lill-lördag skulle jag vilja säga. Lofsdalens Hustillsyn har tidigare putsat fönstren åt oss och gjorde då ett excellent jobb, så vi känner oss helt trygga med att det kommer att bli super. Är du också sugen på att slippa mäcket med att städa när du lämnar din stuga i Lofsdalen med omnejd kan du kolla här. Inget samarbete bara jag som är så himla nöjd med idén och tänker att fler kanske skulle uppskatta detsamma, haha!!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Vilken himla smart affärsidé med hus tillsyn i ett fritidshusområde!
Roligt att få se ert hus från utsidan också. Jag tycker om att se ”hela” hus. Tycker det är intressant att se arkitekturen, typ av fasad, val av fönster osv. Ja, alla har vi våra olika intressen 😊

Gilla

Ja, lite tomt blir det😉! Men jag tittar på alla vackra inlägg bakåt i tiden! Fjällstugan är min stora favorit. Så vackert! 🌲⭐️🌲- Både ute och inne!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: