Fisketur i solnedgången

.

.

Det var kallt ett par dagar men igår kom sommaren tillbaka och kvällen bjöd på en alldeles fantastiskt mysig fisketur medan solen sakta sänkte sig ned bakom fjället. Sjön var precis spegelblank och inte en enda mygga syntes till förrän solen försvunnit. Då blev det inte så mysigt om man säger så… 🙂

.

.

.

.

Fångsten var väl inget att skryta om direkt, men den lilla abborren fick ändå följa med hem. Jag filéade den (titta här vilket fint inlägg med instruktioner om hur man filéar abborre som jag gjorde för några år sedan) och panerade den innan jag stekte den i massor med smör. Stekte sedan på några skivor surdegsbröd, bredde på ett tunt lager creme fraiche och lade filéerna, som jag delade på längden så det räckte till 4 bröd, uppepå med lite hackad rödlök. Suuupergott tyckte alla! Glömde fota det bara…

.

.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: