Söndagmorgon och bra erfarenheter

.

.

Halloj gott folk!

.

.

Skoj att ni var så många som hittade tillbaka hit igår när jag postade ett inlägg för en gångs skull 🙂

.

.

Vilket väder vi har idag, burr! Var uppe med tuppen i morse (eftersom vi hade utsläpp av hästarna i stallet) och då var det sååå fint väder. Krispig hög luft och strålande solsken. Kändes helt underbart att få kisa mot solen i bilen på väg ut. Det var så längesedan liksom. Lagom till att hästarna var ute, boxarna mockade, gången sopad och hästen sadlad, hade det vänt och börjat smådugga. Men som vi brukar säga – det är bara karaktärsstärkande! Som ni förstår så är bilden från tidigare i veckan…

.

.

Jag instruerade och Tilda och Iia gjorde ett kanonpass imorse. Jädrans vad roligt det är att se de där två utvecklas tillsammans. Vet att det många gånger inte är helt friktionsfritt när en förälder ska träna sitt barn, men det måste jag ge Tilda, hon tar det så bra. Det är ytterst sällan hon ifrågasätter eller tjurar ihop när jag tränar henne. Kanske har det att göra med att hon knappt inte vet något annat. Magnus har ju tränat henne i handboll sedan hon var yttepytteliten och jag har tränat henne på hästryggen i 2,5 år nu. Förvisso tränar hon dressyr för Lotta Nykvist varannan vecka och markarbete för Jessica Lundman varannan vecka, men däremellan, vardagstrimmet sköter jag. Handbollen har hon tyvärr slutat med. Det gick helt enkelt inte att få ihop det med 2 hästar, skola, läxor och handboll. I somras spelade hon sin sista cup, Partille cup i Göteborg, innan den eran var över. Många fina minnen och erfarenheter tar hon med sig därifrån in i framtiden. Lagsport med kamratskap, laganda och allt som kommer med det är något som kan vara bra att ha med sig när man utövar en individuell sport som tex dressyr som Tilda håller på med.

.

.

Nej nu ska jag sticka iväg till bästis, hon ville visst ha lite input på mattor, möblering etc i sitt nya hus! Fortsatt fin helg önskar jag er.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: