Tips på supergod sallad med dill

.

.

Det blev inte lyxigare än rester från helgen och en himla god sallad på bara babyspenatblad, salladsost (vi köper nästan bara salladsost istället för Feta nuförtiden, mycket mildare och godare tycker vi) och en stor knippa dill från min bästa kompis Annas odlingar. Blev helt orimligt gott med bara lite olivolja och flingsalt på. Helt klart en ny favorit! Testa vetja!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: