Att gynna småföretagare eller shoppa på stora köpcentrum

.

.

Halloj!

.

.

Om jag ändå ska äta godis får det gärna vara gott godis. Lyxgodis 🙂 Här i Lofsdalen finns en liten butik som heter Kokhuset. Vi passer den på vägen upp till vår stuga och vi stannar till där en eller ett par gånger varje gång vi är här uppe. Trevligt inslag i miljön, som man gärna vill ska finnas kvar. Hos tjejen på Kokhuset finns inredning, lite småpryttlar, ljus, handdukar, närproducerad saft osv. Och så finns där lyxgodis, hehe! Söt mjuk lakrits och hårda bollar med lakrits i mitten fick följa med hem. En liter närproducerad Lingonsaft slank också ned i påsen.

.

.

Gullig liten butik i ett uthus på hennes gård. Kan jag varmt rekommendera. Överlag tycker jag att det är ens ”skyldighet” att gynna småhandlare på mindre orter man besöker (i ens egen stad också förresten). Hur ofta hör man inte att det är så tråkigt att det ”snart bara finns stora köpcentra med butiker från de stora kedjorna kvar”? Stod och höll i några stearinljus i den där lilla butiken idag. Snåltänket slog till och jag bestämde mig för att 160 kr för 8 ljus var ”för dyrt”… Sen tänkte jag om. Såklart ska jag gynna den här driftiga tjejen istället för att köpa storpack ljus på det stora varuhuset. Jag vill ju att hon ska finnas kvar och då får jag ju såklart lov att bidra till att hon kan fortsätta. Många bäckar små liksom. Hur tänker ni?

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: