Hej hopp, det var länge sedan!

.

.

Hello there, do you still know me?

.

.

Long time no see, som det blir ibland ni vet. Idag saknade jag er, eller bloggen, eller bloggandet, för första gången på länge. Saknade den där känslan att få dela med mig av något. Det har ju hänt så mycket det sista året i mitt liv, och hade det varit för några år sedan, hade jag tyckt att det var fantastiskt roligt att dela med mig av allt här i bloggen, hela tiden, och jag hade haft 1000 uppslag på inlägg. Men istället har det blivit så att jag inte alls velat dela med mig, av något. Jag har mest bara velat leva i nuet, inte fundera på nästa inlägg, fotovinklar, klick, snyggsida och fulsida, texter, tips, idéer osv… Att bara vara privat och uppleva saker utan att basunera ut det till andra har känts så skönt. Så har jag också tänkt att ”det är väl ändå ingen som bryr sig om vad jag gör”. Men som sagt, så kommer saker tillbaka till mig av och till, och just idag kändes det som att det var en bra dag att blogga lite.

.

.

Vad har hänt på sistone då. Massor såklart, som det gör för de flesta. För att nämna något kan jag berätta att jag fyllt 50 år. Alltså så härligt och vilken otrolig förmån att få bli så pass gammal. Alternativet är förfärligt, så självklart skulle detta firas rejält. Vi firade i två veckor, haha! Själva födelsedagen firades med familjen på Ett Hem i Stockholm. Ett Hem är enligt mig världens finaste och mysigaste hotell, och 50-årsfirandet där blev heeelt perfekt. Bott där en gång tidigare och längtar alltid tillbaka. Efter det blev det festligheter här hemma i Villa Skogsbrynet. Familj, släkt och vänner, fina presenter, mat och vin, och skratt och sent i säng! Underbart. Lagom när vi sovit ikapp var det dags att packa väskan för avfärd mot Palma. En vecka där på tu man hand med kärleken var magiskt. Att de inte kommit så långt som vi hoppats med lägenheten spelade inte så stor roll, för vi hade det så mysigt.

.

.

Nu blir det jobb och semester om vartannat. En del trevligheter som jag verkligen ser fram mot är inplanerade, och något helt otippat i jobbväg är på rull…

.

.

Ses igen snart vänner!

.

.

Kram Helena

.

.

Tips med annonslänkar

Älskar ni också grönt? Jag är galen i den färgen just nu 🙂 Här är några finingar från Ellos jag gärna skulle lägga vantarna på!

.

.

Skjorta här // kaftan här // sandaletter här // sandaler utan klack här

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Hej,
Så härligt att få ett inlägg av dig igen. Saknar det och kollar varje dag i fall att… och i dag hände det.
Tack för det och ser fram emot fler uppdateringar som du vill dela med dig av.
Du har ett superfint konto och gillar din mångfald.
Mvh//Karina

Gilla

Kul med inlägg, hade nästan börjat misströsta. Jag älskar grönt! Är ju höst enl sån där färganalys som var så poppis engång i tiden 😊

Gilla

Så roligt att ”höra ifrån dej”🫶🏻
Var kommer den underbara gröna klänningen som du har på dej ifrån?

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: