Kök – formgivet av mig – byggt av Jonas

.

.

Lite av en dröm som går i uppfyllelse kan man väl säga. Att få rita ett kök som byggs av en snickare helt från scratch. Varje detalj, varje del, hantverksmässigt tillverkat med riktigt trä, själ och hjärta. Bättre än så blir det inte.

.

.

Jag har ritat kök tidigare, men då fått förhålla mig till redan färdiga stommar, luckor osv. Två kök har jag ritat på fri hand till Abu Dhabi, men kvalitén där nere går inte att jämföra med kvalitén här hemma. Inte på samma världskarta faktiskt.

.

.

.

.

Det här blir något helt annat. Det här blir magiskt. Vi använder ask, som vit/grå pigmenteras och används i kombination med lackad grå färg. Så snyggt!

.

.

Mer närproducerat än såhär blir det inte. Jonas som tillverkar köket har sin verkstad i Göteborg och bor på Brännö där köket ska installeras. Känslan i det är oslagbar.

.

.

.

.

Jonas har också formgivit och tillverkat bord och stolar som vi ska ha i huset där köket ska stå. Ja men ni hör ju, hur fint blir inte det??

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: