1 vecka i Abu Dhabi

Innehåller annonslänkar till Ellos, Gina Tricot,

.

Snarlik strandklänning här

.

Godmorgon gott folk!

.

.

Jaha, så vips var vi inne i maj med allt vad det innebär. Våren smyger sig på och trädgården kräver sitt. Vi gjorde ett bra jobb när vi höststädade så det borde inte behövas så jättestora insatser. Maj är också månaden när jag fyller 50 år. Jippi, vilken ynnest att få bli så gammal (alternativet är ju fruktansvärt och jag tar inget för givet) och vilket härligt firande det kommer att bli! Vi kommer också under månaden att byta stall. Efter ett år på Skästa Gård är det dags för oss att flytta in i ett helt nybyggt och suuuperfint stall i närheten av Strömsholm. Det ser vi fram mot väldigt mycket.

.

.

Men men, det är sådant som komma skall. Nu tänkte jag rikta blicken bakåt en smula, för förra veckan var jag ute på äventyr igen. En vecka spenderade jag i solen i Abu Dhabi. Såklart är det jättemycket jobb när jag åker dit, man vill ju hinna så mycket som möjligt liksom, men den här gången unnade jag mig en stund på stranden med bad i havet varje dag. Bra beslut! Jag var inte alls lika trött när jag kom hem som jag brukar vara. Vädret den här gången var också helt fenomenalt. Så himla härligt. Runt 30 grader varm, svag bris och torr luft. Sist jag var där var det 40 grader och en luftfuktighet som var helt obeskrivlig. Gick knappt att andas utomhus oavsett om det var dag eller natt…

.

.

.

.

I två år har jag hållit på med det här huset och först nu börjar vi närma oss själva inredningen. Först var det utomhusmiljön med trädgården, infinity-poolen, uteköket och alla ”rum” jag skapade, efter det har vi fokuserat på platsbyggda möbler (hyllan i första bilden bland annat), färgsättning av rum, gardiner, nya dörröppningar och några stängda dörröppningar osv. Det är ett jättestort hus och vi jobbar oss fram sakta för att få rätt känsla. Det får absolut inte kännas som ett varuhus eller en möbelbutik, vilket är lätt hänt om man bara köper allt på ett bräde. Gammalt kommer att blandas med nytt, arabiskt med skandinaviskt, modernt med antikt. Den stora utmaningen är att få till det mysigt med 4 meter i takhöjd, fondväggar och golv i marmor, rum som är 40-80 kvm stora osv. Viktigt är också att tänka på att det som går att använda ska användas.

.

.

Bänk ritad av mig, och visst måste man ha lite kullersten i Abu Dhabi också 🙂

.

.

Önskar er en riktigt härlig dag!

.

.

Kram Helena

.

.

Söta strandklänningar med reklamlänkar

.

.

Gina Tricot bara 299 kr här // Gina Tricot 499 kr här // svart klänning Kapp Ahl 499 kr här

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Vilket härligt projekt, hur dick du just det jobbet? Lite nyfiken bara 🙂 Ser mck fint ut såhär långt.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: