Bra färdkost på resande fot

I annonssamarbete med @allevolivsstil

.

.

Nu är det vår och ni som känner mig vet att det är precis den här tiden på året som jag brukar börja försöka komma i form och korrigera de där onödiga små trivselkilona som smugit sig på under sista delen av föregående år. Kanske är det inte bara jag som frossar loss under julledigheten? Kanske är det inte bara jag som tycker att det är bra med ett gott, hälsosamt och mättande mellis (finns här, länk) som inte öser på med onödiga kalorier (dem fick jag nog av i julas, haha).

.

.

.

.

Kosten är viktig för mig och familjen och vi älskar att laga god och nyttig mat. Oftast tar det inte mer än några veckor för mig att bli mitt vanliga jag, bra jag tänker mig för lite vad det är jag stoppar i mig. Det är enkelt så länge man håller sig hemma vid. Blir värre när man ska iväg.

.

.

.

.

Genom alla år har jag irriterat mig på att det är så hopplöst att få tag på annat än ”skräpmat” när man är på språng. Jag åker som ni vet ganska ofta till Göteborg på jobb. Helst tar jag tåget (men blivit bilen en hel del under de senaste åren pga Coronan). Det tar mig runt 4 tim från Västerås till Göteborg och jag åker alltid väldigt tidigt, oftast med 5 tåget faktiskt. Vid 5 är jag inte jättehungrig men efter några timmar på tåget (eller i bilen) kommer hungern smygande. Väl framme i Göteborg måste jag snabbt antingen hoppa i en taxi eller sätta mig på spårvagnen för att ta mig ut till färjan, och det enda som snabbt går att få tag på i matväg däremellan är just ”skräpmat”.

.

.

Alltså behöver jag ta med mig något hemifrån, något som står sig och håller sig fräscht utan kyla i 15 timmar. Jo för även om jag skulle kunna ta med mig något kylskåpskallt till frukost, behöver jag ju något till hemfärden också. Samma resa, samma förutsättningar och oftast vråååålhungrig när jag landar på tåget. Det är då som det är suveränt att ta med sig några påsar shake här och ett par äpplen. Supergott och mättande, och så smidigt att ha i väskan. Känns jättebra att jag hittat en lösning som funkar för mig. Nu kan jag resa utan att lockas in i träsket av snabbmat…

.

.

.

.

Allevo har förutom shakes både soppor gröt och bars, perfekt för den som vill leva ett lättare liv och göra hälsosamma val. Apotek Hjärtat har 25% rabatt på Allevos sortiment just nu, så bra tid att köpa hem här.

Verkligen glad för mitt samarbete med Allevo. Deras produkter har verkligen underlättat min vardag och jag känner mig hälsosam heeela dagen nu!

.

.

Länk till Allévo här

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: