Något nyttigt istället för 5 mackor på stående fot

I annonssamarbete med @allevolivsstil

.

.

Hello

Nu är verkligen vardagen igång och det där berömda ekorrhjulet är i fullt spinn. Dagarna går i ett med jobb, häst, familj, hem, matlagning och så lite träning emellanåt. Jag är inte världens bästa på att planera mina dagar, och kör det ihop sig är det alltid maten som får stryka på foten. Det är väl inte optimalt och tyvärr slutar det ofta med att jag vrålhungrig slänger i mig 5 mackor på stående fot. Det blir dubbelfel för mig eftersom jag inte ens mår bra av bröd…

.

.

I och med samarbetet med Allevo fick jag prova deras shaker (länk). Men så bra alternativ till de där mackorna! Vi äter förstås alltid middag tillsammans på kvällarna, men på dagarna, när jag är ensam, tar jag gärna en shake istället. Går snabbt, jag blir mätt och vet att det jag stoppat i mig innehåller både vitaminer, mineraler och näringsämnen.

.

.

.

.

Jag har is i min shake och så varierar jag smakerna. Banana and raspberry (här) är min favorit men chokladen (här) den är god den också. En shake, några äppelklyftor, blåbär och en mandarin är ett kalasmellis om du frågar mig. Allevo har även goda soppor, gröt och olika bars som jag tänkt prova framöver under det här roliga samarbetet.

.

.

.

.

Fram till den 30 januari har Apotek Hjärtat 25% rabatt på hela Allévos sortiment (klicka här). Toppen såhär i januari när ekonomin kan vara lite ansträngd…

.

.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: