Äntligen har den kommit – man vart ska den stå?

Innehåller reklamlänk

.

.

Halloj säger jag från min nya iMac!

.

.

Alltså jag är sååå glad för den. Väntat på den i månader, beställde i höstas någon gång, och äntligen är den här. Jag har haft mina laptopps som arbetsverktyg i alla år och inte haft några problem med det. Tyckt att det varit typ världens bästa, och inte känt ett uns behov av en stationär dator. Meeen… tiderna förändras och behoven med det. Dels så tillbringar jag mycket mer tid framför datorn nuförtiden, mycket mer på språng förr, och så är det det där med synen och kroppen. Hur sjutton har jag suttit de senaste åren egentligen. Som en ostbåge böjd över den lilla skärmen och närmare och närmare ju sämre jag sett. Märker att synen blir sämre och sämre för varje år, och de terminalglasögon jag köpte för bara ett år sedan är inte optimala och behöver redan bytas ut. Börjar få ont i både rygg och axlar också känner jag. Det är väl priset man får betala för att man har förmånen att få hänga med och bli äldre (alternativet är ruskigt). Men, en mer ergonomisk arbetsställning är ett måste. Absolut!

.

.

.

.

Just nu har jag ställt datorn på matsalsbordet, där jag suttit och jobbat sedan mars 2020 då Magnus flyttade in på mitt kontor. Men här kan den ju inte stå, så vi behöver skapa ytterligare ett kontor här hemma. Magnus jobbar ju fortfarande hemifrån så vi behöver 2 kontor helt enkelt. Frågan är bara vart jag ska göra mitt kontor, och vilket skrivbord ska jag köpa?

.

.

Det här från Ferm Living hos Artilleriet vore drömmen! Älskar allt som är runt och mjukt just nu, och lättplacerat är det med sina nätta 110 cm. Oavsett vart jag placerar mitt lilla kontor så kommer det att bli som en del av ett annat rum, så det måste vara snyggt och smälta in bland det andra. Det kommer liksom inte att bli ett kontor i ordets egentliga betydelse, utan mer som en kontorshörna.

.

.

.

.

Någon som har något tips på liknade, detta är i minsta laget…

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Jag jobbade hemma mycket i många år för en 10 år sen med minlaptop, jäklars vad tid jag kunde ha sparat om jag hade jobbat som man gör nu! Jobbar alltid med 2 skärmar, på jobbet med docka, skärmar o tangentbord och hemma med extra skärm. Och riktigt kontorsstol är a och o, även om de inte är så tjusiga kanske… lycka till med nya Macen! Kram Milla

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: