Vi beställer möbler till Palma och gör inget mer hemma på ett tag

.

.

Det är en konstig värld vi lever i, inte sant? Mycket har ställts på ända och tålamodet prövas gång efter annan. En massa saker är viktiga och allvarliga saker, medans annat är världsligt. Som att beställa möbler, bilar, byggmaterial och annat som inte tillverkas i Sverige eller för den sakens skull har delar som tillverkas i andra länder. Flera av mina kunder som bygger hus har fått känna på hur det känns att inte kunna välja exakt det trägolv de vill ha då leverantören inte kunnat garantera tillgång det närmaste… halvåret eller året!!! Soffor och sofföverdrag är en annan sak som tar en evighet. Tyget sitter fast i Kina. Lädersoffor och fåtöljer från Dux har en kund väntat på sedan i oktober och de väntas inte komma förrän mars-april. Och såhär fortsätter det. Saker sitter fast i länder och i hamnar och i stängda fabriker osv. Vi är inte vana vid det…

.

.

Pga det rådande läget är det hög tid för oss att beställa några main pieces till lägenheten i Palma. Vi flyttar in i slutet av sommaren och vill förstås att sakerna ska finns på plats då. Vi kommer att köpa merparten av möblerna här och köra ned dem i ett lass. Det är så otroligt roligt att planera inredningen tillsammans med Magnus. Han är duktig och kan mycket om design och formgivare. Vi gillar mestadels samma saker vilket förstås underlättar. Finns några få saker vi inte tycker lika om och då struntar vi i just dem. Det är liksom regeln. Båda måste gilla saken annars får vi välja något annat tills vi hittar rätt sak som båda går igång på. Kan rekommendera andra att göra så, då behöver man aldrig bli missnöjd eller sur på varandra för att man inte fick det man villa ha. Fiffigt va?!

.

.

Vi satsar allt på Spanienlägenheten nu och lägger inga pengar alls på något här hemma. Vi har fint som vi har det och behöver egentligen inget alls. Eller finns såklart en massa saker som skulle vara kul att ha, men nej, det får vänta. Vi prioriterar detta nu och när vi är klara med det kan vi återgå till att klura på inredningen hemma i huset i stan.

.

.

Kram Helena

.

.

Tips med reklamlänkar!

Kikade runt bland nyheterna hos Jotex och hittade en he del finheter 🙂

.

Söt rottinghylla här // snyggt soffbord här // litet sidobord här // lågt soffbord eller sidobord här

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: