Möblerat om i vardagsrummet

Innehåller annonslänkar till Ellos

.

.

Något har skavt och något har känts fel. Igår plockade jag bort julen och passade på att möblera om när Magnus var på handboll. Och tänk så bra det blev, mycket bättre än innan! Det är så jäkla lätt att bli hemmablind och snöa in på ett visst spår, samt att fylla på med saker efter behov, och så vips så har man tappat det och det är inte bra. Magnus gillade ommöbleringen btw 🙂

.

.

Soffan ska ha små ben så att den kommer upp från golvet. Blir nättare då. Tyckte dock att de var för höga så jag tog bort dem när vi fick hem den, och ska be någon såga av dem. Ska byta gardinstänger till svarta också. Har sett så många som har det och tycker att det är fint. Sen vill jag ha ett litet runt bord också (eller två kanske). Tänk där vid gaveln på soffan och vid fåtöljen. Perfekt att ställa ett glas vin på tex.

.

.

Gardiner från Ellos här (de har extra långa)

.

.

Alltså egentligen köpte vi soffan som en lång soffa, denna är 350 cm. Men eftersom vi inte tyckte att vi hade råd med den fåtöljen vi ville ha till, delade vi på soffan för att få mer som en grupp, tillfälligt. Soffan är galet skön och rymmer många då den är jättestor även fast vi plockat bort en del, så det är bra. Det är inte drömsoffan, nix, men vi tyckte ändå att vi fick mycket soffa för pengarna när vi köpte den. De superlånga sofforna vi tittade på innan denna var typ 3 ggr så dyra.

.

.

En sak som är märklig med den här soffan är att den bara inte går att fota. Den blir rosa varje gång!!! Jag blir tokig och måste alltid försöka redigera bilden så att den ska bli i rätt färg. Vilket den inte blir ändå… Den är egentligen mycket mer beige, fin beige.

.

.

Ett litet tips såhär på kvällskvisten – den här söta lilla stolen! Finns bara 3 kvar så är man sugen (den är på 20% rabatt just nu) är det bäst att skynda!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Hej,
Vad fint det blev! 🙂 Ville dock se hur det såg ut innan så skrollade ner i flödet för att hitta en vardagsrumsbild på hur soffan och fåtöljen stod tidigare. Det är alltid kul att se före och efterbilder, så nästa gång kan du väl fota innan och sen efter, ifall man nu inte som nu hade turen att snabbt hitta en vardagsrumsbild i flödet 😛
Kram!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: