Sessan och Sesann

Reklamlänk till Artilleriet

.

.

Lördag morgon och jag har redan morgonfodrat, mockat, sopat, fixat och promenerat med Sessan (vår sjuka ponny som mår mycket bättre tack och lov), samt skottat undan all den snö som kommit ute på gården inatt. Ikväll vankas det Ryttargala för mig och Tilda tillsammans med härliga tjejerna från Malacon. Vi båda ser fram mot det som sjutton. Men innan det ska jag unna mig några timmar liggandes nedbäddad i soffan, med fotvärmaren jag fick av Tilda i julklapp, och bara surfa runt och leta efter inspiration till lägenheten i Palma. Vi har en klar bild av vad det är för stil vi vill ha och vi kommer att bygga den stilen utifrån soffan som vi valt. Sesann från Tacchini, finns på tex Nordiska Galleriet och här Den möbeln ”är stängd” som vi skämtsamt brukar säga till varandra när vi hittat något vi båda gillar och känner att – nu behöver vi inte fundera på den/det längre 🙂

.

.

Kram Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: