Ryttargalan på lördag

.

.

Trettondagsafton idag och ännu är alltså inte festligheterna slut för den här gången. Någon som gått på eller ska gå på ”trettondagsbal”? Vanligt förr i tiden skulle jag tro. Det blir ingen ”trettondagsbal” för min del men väl en Ryttargala att bevista på lördag. Lillan och jag är bjudna av Malacon, en kund till mig vars kontor jag inrett under året (ni ska få se bilder).

.

.

Vid festligheter och kanske speciellt då vid galor känns klänning som ett bra klädval, inte sant? Bara en sak att hoppa i liksom, och så ett par snygga skor till det, så är det klart. Okej då, örhängen också, festliga sådana och så en fin frisyr. Jag var för många år sedan på ett bröllop och skulle fixa frissan i en trendig salong i Stockholm. Det enda jag sa då var att jag INTE ville ha en ”halvfrisyr”, ni vet en sån där halva håret är uppsatt och halva hänger. Vad tror ni jag gick därifrån med…? Just det, en halvfrisyr… suck… en himla dålig sådan dessutom. Allt föll ned efter typ 30 min. Aja, större skepp har sjunkit, och på lördag fixar jag såklart frissan själv.

.

.

.

.

Vad ska jag ha på mig då? En klänning, ja absolut, men vilken? Jag önskar sååå att jag kunde ha klänningen på bilden som är ett fynd för någon hundralapp på Läkarmissionen för 2 år sedan. Jag var bjuden på en gala då med, Guldstänk, men den blev inställd så klänningen har inte blivit använd och nu är den för snäv över livet. Hur sjutton kan den ha krympt på 2 år i garderoben??? Ett mysterium faktiskt. Funderar på att ta den till mamma och kolla om hon kan släppa ut den lite. Annars får jag köpa något nytt, men det vill jag helst inte. Använder inte galaklänningar jätteofta så det känns så himla onödigt.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: