Vi behöver nog längta mer och idag återgår detta till normalen

.

.

Vardag… känns ovant. Jag har i princip varit ledig sedan måndagen innan jul, och herre gud vad skönt det varit. Det har varit en intensiv jobbhöst och jag kände mig allt lite sliten där mot slutet av december. Eller sliten och sliten, inte riktigt på hugget om jag säger så, längtade efter att varva ned. Kommer ligga lite lågt den här veckan också, några småsaker som ska fixas, men ändå mycket ledigt tänker jag. Kanske kan ledigt den här veckan till och med få mig att längta lite efter att jobba…

.

.

Vad som däremot kommer att återgå till normalen pronto… Godiset och småätandet. Har haft ett ”gottebord” med skumtomtar, choklad och annat godis framme sedan första advent. De resterna ska bort idag och jag längtar efter fräsch frukt istället. Inget mer godis i veckorna, punkt slut. En dag i veckan då godis, chips och kaffebröd är ok, räcker. Då får man längta lite. Tror för övrigt att vi längtar för lite över lag. Tänk vad mycket man fick längta när man var barn, och tänk så glad man blev när man tex fick den där prylen som man kanske längtat efter ett år eller så. Eller bara en sådan sak som att favorit tv-programmet sändes 1 ggr/vecka och man fick längtat och peppa till nästa avsnitt i hela 7 dagar. Säker bra för fantasin också.

.

.

Nej nu ska jag ta och gå upp här och ta mig en riktigt god kopp kaffe. Kanske tänder jag en brasa för jag fryser faktiskt lite. Känner mig kulen liksom och det är ju ingen bra början på dagen.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: