Tänk att vi kommer att ha en egen lägenhet ett stenkast från detta

.

.

Riktigt mörk och ruggig dag idag inte sant? Såklart framkallar väder som detta en viss längtan bort. Vi hade funderingar ett tag på att åka upp några dagar till huset i Lofsdalen där det börjar bli en del snö nu. På bilder ser det riktigt krispigt vitt och fint ut. Dock beslutade vi till slut att stanna hemma. Vi ska på Ryttargalan på lördag så det hade blivit en rätt kort vistelse och då kände vi att vi spar det till längre fram istället.

.

.

Måste nog ändå erkänna att jag faktiskt längtar ännu mer ned till värmen i Palma. Har ägnat eftermiddagen åt att planera badrummet och studera alla mått inne i lägenheten. Min bästa kompis hjälper till med CAD-ritningar vilket gör det hela enklare. Som jag sagt tidigare, vi köper en färdig nyproducerad lägenhet, men har gjort en del ändringar och flyttat/tagit bort väggar samt fått förmånen att få planera badrummet själva. Himla bra!

.

.

Som vi ser fram mot inflytt! Vi behöver sannolikt åka ned en sväng om några veckor för att kolla att allt verkligen blir som som vi planerat. Risken finns alltid att kommunikationen inte fungerat till 100%. Ren säkerhetsåtgärd liksom.

.

.

På bilden nedan ser ni utsikten från taket ovanför lägenheten. Vi bor på 5e våningen och ovanför oss blir det en pool. Fatta en pool! Jag som alltid drömt om en pool, Jippi! Inte långt till stranden heller som ni ser, ett stenkast typ. Och där nere vid havet, vid palmerna ni ser mellan husen, ligger strandklubben på bilden ovan.

.

.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Grattis! Vad härligt o ha detta o se framemot.Det är nog smart o åka ner o kolla arbetet.
Underbart med havsutsikt det är ju hela grejen med boende i solen och även ha nära till havet.Lycka till!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: