Min nyårsdukning 2021

.

.

Hallå, GOTT NYTT ÅR!!!!

.

.

Vilken fin dag och kväll vi fick igår! Förberedelserna flöt på utan stress och Tilda var sååå duktig. Hon gjorde både tilltuggen till välkomstdrinken och efterrätten (som var magisk), hon skalade potatis och hon plockade och fixade och bytte ljus och var bara till så stor hjälp i största allmänhet. Magnus drog såklart sitt strå till stacken han med och fixade med viner, sista-minuten-handling, marschaller, dammsugning osv. Vi var helt enkelt ett bra team som styrde upp en härlig nyårsfest.

.

.

Gästerna kom vid 18 och då var jag så redo. Härligt! Det är verkligen det som är tricket för en bra fest, att ha förberett allt så att man inte behöver stå mer än nödvändigt i köket. Förr om åren har vi lagat maten tillsammans (vi firar alltid med samma familj) och till slut blev det så mycket mat och goda rätter att hela kvällen spenderades i köket, sedan satt vi och åt mer eller mindre ända till tolvslaget. För några år sedan kom vi på den briljanta idén med catering, så körde vi det några år, men i år blev det jag som lagade all mat. Var ledig i mellandagarna och eftersom handbollscupen i Göteborg blev inställd så var jag hemma och kunde fixa.

.

.

.

.

Strax ska Tilda och jag till stallet men ville bara kika in här en snabbis för att såklart önska er en god fortsättning på det nya året, men också för att visa några bilder från dukningen.

.

.

Återkommer med mer detaljer om både dukning och fest!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: