Tips – Fina bordsplaceringar med poppade champagnekorkar

.

.

Nu har väl verkligen nedräkningen börjat. Inte många timmar kvar på det här året. Hemma hos oss pågår förberedelserna inför partajet imorgon för fulla muggar. Tilda skalar potatis och jag far fram och tillbaka mellan granbarr på golvet (oj vad den rackarn kommer att åka ut nästa vecka) och ostrukna dukar. Men snart så är dukarna strukna och granbarret borta, hehe!

.

.

Häromdagen fixade jag lite festliga bordsplaceringar som ni kanske vill se. Hittade idén on queen of pyssel, Helena Lyth, och gjorde en egen take på den.

.

.

.

.

Bara skär en skåra i en champagnekork och fäst namnlappen där. Namnlapparna gjorde jag av lite hårdare julklappsettiketter som blivit över. Sprayade dem med guldfärg så texten försvann och sedan skrev jag namnet på mindre bitar som klistrades på guldlappen. Enkelt och lite extra festligt kanske.

.

.

Nu ser vi fram mot morgondagen då fler champagnekorkar ska flyga!

.

.

.

.

Ha nu en riktigt fin sista vardag på året så hörs vi snart igen!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: