Bara 3 veckor kvar nu och årets finaste julstjärnor (redan på rea)

Innehåller annonslänkar

.

.

Fredag idag hörrni och satan i gatan vad fort den här veckan galopperade iväg. Blev inte så mycket ledigt som jag hade tänkt, men det är egentligen bra med tanke på att jag är egenföretagare och mycket ledigt betyder lite jobb, och tvärt om, mycket arbete betyder mycket jobb, vilket är att föredra alla dar i veckan.

.

.

Nu står det inte på förrän 1a advent är här och vi får tända upp med härliga stjärnor i våra fönster. Julstjärnorna som produceras nuförtiden ser lite annorlunda ut mot vad de gjorde när jag var liten. Då hade man antingen en stjärna i vitt eller orange papper, möjligen en i plåt (mässing, koppar eller silver, minns ni?), eller en som vi hade – i näver… Tror det var någon vi kände som hade gjort den. De där i orange papper förstod jag mig aldrig på, men minns att de var poppis.

.

.

Förra året köpte jag mina två första ”moderna” julstjärnor till Villa Skogsbrynet, om du är nyfiken på hur de såg ut kan du kika på det här inlägget från november 2020. De är superfina stjärnor som hänger uppfällda och klara på vinden bara att ta ned till fönstren. Kom på den briljanta idén efter att i 30 års tid krånglat med att fälla ut och fälla ihop och montera och fundera på var sladden tagit vägen osv. I år blir det supelätt!

.

.

Om du är på jakt efter nya stjärnor till advent kan jag tipsa om dessa. Fina, lite annorlunda, och flera av dem är på rea (så käckt att passa på).

.

.

.

.

Julstjärna Oslo 60 cm här och samma i riktigt maffig storlek om 80 cm här // Maja i beige 60 cm här // Lovisa 50 cm här // Snöblomman (som är så poppis) 44 cm här, 68 cm här och hela 100 cm här

.

.

.

.

Freja 60 cm här // Elvira 45 cm här // Sputnik 60 cm här // Leah 60 cm här

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: