All in för tjockare hår

Reklam för Apotek Hjärtat

.

.

Halloj!

.

.

De senaste åren har jag verkligen gått all in på att optimera möjligheterna att få ett tjockt och friskt hår. Det började med att jag helt slutade att färga/bleka det 2018 eller 2019 minns inte exakt. Jobbig utväxt en tid, absolut, men det var bara att bita ihop. Till en början klippte jag det själv. Bara chop chop, fram med det i två svansar och så klippte jag av de blekta topparna. När det mesta av mitt slingade hår var borta gick jag till frissan och klippte bort resten. Jag var hela tiden försiktig med att styla det nya oförstörda håret som växte ut. Lockade det med plattången typ en gång i månaden, inte mer. Efter en tid ville jag göra ännu mer för att hjälpa håret på traven, så jag satte i lite extensions för att jag skulle slita ännu mindre på det. 6 tofsar på vardera sida hade jag. Ingen förlängning bara lite tjockare. Det höll jag på med ett år ungefär.

.

.


”Passa på koden HELENA% ger 5% extra rabatt på Siliceas redan nedsatta produkter hos Apotek Hjärtat

.

.

I våras började jag äta kosttillskottet Silicea (finns här). Tänkte att det kunde vara bra att stärka håret inifrån också. Det var inte första gången, det hade jag gjort tidigare, bland annat efter att jag fött barn. Minns att jag var nöjd då och upplevde skillnad på håret. Ville göra det igen, och redan i juni kändes mina extensions överflödiga så jag plockade bort dem. Tanken var först ”under sommaren bara”, men vet ni, jag känner inte alls något behov av dem nu. Håret känns friskt och starkt och tjockare än vad jag vågat hoppas på. 

.

.

.

.

Silicea är 100% naturligt, det är djurvänligt, veganskt och utan konserveringsmedel. Produkterna innehåller ren mineralisk kiselgel utan tillsatser. Original Silicea som finns här är ett kosttillskott med utvalda näringsämnen för att bibehålla ett tjockt vackert hår, frisk elastisk hud och starka naglar. Och det vill man ju gärna ha, tänker jag. Original Silicea är också vinnare av testpanelens bästa premium hårtillskott 2020, och prisad som bästa hårvårdsprodukt i Swedish Health Awards. 

.

.

.

.

Som min läsare får du fram till den 1/11 5% rabatt extra på hela Siliceas sortiment hos Apotek Hjärtat som då redan kommer att vara nedsatt med 25%. Gäller endast online med koden HELENA5

.

Kram Helena 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: